31.8.2015

Päätähtinä Viva la Divat.

Moikka murut!


Tämän meikin päätähtinä on Viva la Divan luomiväripaletti ja huulipuna sävyssä 95 Shame on you. Paletilla ei kaiketi ole mitään sen kummoisempaa nimeä kuin Make up kit eyes-face&cheek. Höh, onpas hölmöä. Mutta siitä viis, luomivärit hoitaa hommansa hyvin. :) Ja värit paletissa on söpön tyttömäisiä, aina plussaa.

Tuosta huulipunasta puolestaan on tullut ihan suosikkipunani. Niin helppo yhdistää melkein mimmoseen meikkiin vaan. Kerta toisensa jälkeen huomaan tarttuvani tähän, vaikka punia laatikossa majailee melkoinen määrä. Onko teilläkin niin, että kun löydätte jonkun oikeasti hyvän huulipunan tai muun meikin, niin jumiudutte käyttämään sitä yhtä ja samaa? :)

Meikki on kaikkinensa varsin simppeli. Läiskin paletin vaaleanpunaisia sävyjä yläluomelle, alaluomelle puolestaan paletin violettia. Kulmaluulle helmiäisvalkoista. Rajaukset ja ripsari perään ja all done. Mätsäs mukavasti muuten meikki ja paita yhteen, hah. :D

Seuraavaksi voisikin treenata tummaa smokey eyes meikkiä. Eipä ole piiiiitkiin aikoihin moista tullut tehtyäkään. Saas nähdä päätyykö sitä näyttämään pandalta. Noh, pandathan on söpöjä. :)

Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:
Biotherm Skin Best CC-voide
Lumene CC Color Correcting Concealer
The Body Shop Lightening Touch 01
Lily Lolo Finishing Powder Flawless Silk
Make Up Store Microshadow Nox (poskipunana)

Silmät:
Viva la Diva Make up kit eyes-face&cheek
Make Up Store Microshadow Nox
Rimmel Exaggerate Eye liner
Lord & Berry #221 Travel Black (sisärajaus)
Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara
Isadora Eyebrow Pencil 32 Dark brown

Huulet:
Viva la Diva 95 Shame on you


Mukavaa viikonjatkoa pupuset!

30.8.2015

piCture pOlish Revenge

Heippa pupuset! 

Kuten varmasti olette huomanneet, blogi on pysynyt vaiti reilut kolme viikkoa. Henkilökohtaisessa elämässäni puhaltaa melkoiset muutoksen tuulet... Ei siitä sen enempää tällä erää. Nyt olen takaisin - joskaan en voi luvata blogin päivittyvän kovin tiuhaan. Pysytelkää matkassa kuitenkin, jookosta joo.

Eipä ole tullut kynsiäkään lakattua viikkokausiin, mutta eilen tartuin taas lakkapulloon ja annoin sudin laulaa. Feels good! Halusin kynsille jotain särmikästä, jotain syntistä. Ja minkäs muunkaan olisin valinnut kuin piCture pOlish Revenge :n!

Revenge kuuluu Vampy Chameleons kokoelmaan jota on saatavilla rajoitetun ajan. Omani olen ostanut CesarsShopista. (Psst, jos kiinnostus tähän lakka-kaunottareen heräsi niin näitä näyttää olevan varastossa siellä vielä!

Revenge istuu nätisti kyllä kokoelmaan. Lakka on tosiaan vampy. Täydellinen vampeille, viettelijättärille. Ja toki kaikille muillekin tummanpunaisen ystäville! Lakassa on punertavan oranssia shimmeriä mukana, joten lakka shiftaa kauniisti oranssista punaiseen eri valaistuksissa. Tuo huisin kaunista syvyyttä tuo shimmer!

Koostumus oli napakymppi omaan makuuni. Paksuhko, olematta kuitenkaan jankkia. Levittyy kauniisti, eikä valu kynsinauhoille. Helppo lakata ja kuivuu nopeasti. Kuvissa kynsillä kolme kerrosta. Kaksikin olisi saattanut riittää, mutta olen tottunut laittamaan sen kolmannen kerroksen - ihan varmuuden vuoksi.

Huomaa että syksy tekee tuloaan kun tummat sävyt houkuttaa, eikä teekään enää mieli maalailla kynsiä neonväreillä. :) Kesä on ihan jees, mutta mä olen kyllä syysihminen. Rakastan pimeneviä iltoja, viilentyvää säätä, luonnon väriloistoa, vesisadetta ja sitä kun voi kietoutua lempineuleeseensa. Rojahtaa sohvalle viltin alle juomaan kuumaa kaakaota. Ah. <3

Mites te, ketuttaako kun kesä alkaa olla ohi vai odotatteko jo syksyä?

4.8.2015

Violetti on vihreän kaweri

Heippa murut!

Piti tekaista heti perään toinen meikki tällä uutukaisellani, Isadora Eye color bar Surf & Sun paletilla. Tällä kertaa halusin korostaa silmieni vihreyttä, niinpä sudin paletin vaaleaa ja tummempaa lilaa sielun peileihini. On kyllä ilo työskennellä tuon paletin kanssa. Sävyt levittyvät vaivattomasti luomille ja kestää hyvänä pitkänkin päivän.


Päätin unohtaa vahvat rajaukset meikistä ja sipaisinkin vain aavistuksen Oriflame Smooth defineria ylös ja alas puolestaan tein rajauksen Viva la Diva eyelinerilla sävyssä 21 Velvet. Yläluomella käytin myös Make Up Store Cupol luomiväriä tuomaan syvyyttä ja tummuutta. Alarajauksen päälle levitin vielä Isadoran paletin tummempaa lilaa. Kulmaluulle Maybellinen the Nudes paletista helmiäistä vaaleaa.

Huulet saikin ylleen kerroksen Clinique chubby stick 15 pudgy peonya ja sen päälle ohuelti huulikiltoa. Päädyin Marc Jacobs 302 Kissabilityyn. Tuossa huulikiillossa on piparminttuinen tuoksu ja se tuntuu viileältä ja kihelmöivältä huulilla. Sitä en tiedä saako tämä aikaan huulia pullistavaa vaikutusta - omat pusuttimeni ovat jo luonnostaan aika pulleat.

Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:
Biotherm skin best CC
Lily Lolo finishing powder Flawless silk
The Body Shop lightening touch 01

Silmät:
Isadora eye color bar 62 Surf & Sun paletti
Make Up Store Cupol
Maybelline The Nudes paletti (korostus kulmaluulla)
Viva la Diva eyeliner 21 Velvet
Oriflame Smooth definer
Estée Lauder Sumptuous extreme lash multiplying volume mascara
Isadora Eyebrow pencil 32 dark brown

Huulet:
Clinique chubby stick 15 pudgy peony
Marc Jacobs 302 Kissability

Mukavaa tiistaita murut!

3.8.2015

Isadora Eye color bar Surf & Sun

Moikka murut ja mukavaa maanantaita!


Nyt sitä värikkäämpää silmämeikkiä - jes! Ostin Isadora Eye color bar Surf & Sun paletin Emotionista ja tokihan se piti heti testata. Paletista löytyy 6 värikästä luomiväriä ja hintaa tällä on 19,90€. Nettikaupoista ainakin Pretty.fi myy tätä.

Paletista löytyy sekä matta- että helmiäissävyjä. Luomiväreillä voi tehdä joko kevyen silmämeikin kera kivan hehkun, tai kerrostamalla sävyjä syvemmäksi ja tummemmaksi. Pigmenttiä on mukavasti, mutta etenkin vaaleimpia sävyjä saa kerrostaa kunnolla että väri herää henkiin. Koostumus on samettisen pehmeä, ihana! Levittyy ja häivyttyy kauniisti.

Olen kyllä tosi tyytyväinen että tämän paletin viimein ostin. Sävyt on raikkaita ja helposti yhdisteltävissä. Luulenpa että tällä tulee nyt leikittyä kun vauhtiin on päässyt. :) Seuraavaksi voisi yhdistää värikkään rajauksen parin Surf & Sun sävyn kanssa, hmm hmm...

Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:
Biotherm skin best CC
Lily Lolo finishing powder Flawless silk
The Body Shop lightening touch 01
Make Up Store wonder powder Sinai
Sisleyn L'Orchidée highlighter blush

Silmät:
Isadora eye color bar 62 Surf & sun paletti
Rimmel Exaggerate eye liner 003 Glossy black
Yves Rocher 3 in 1 eye pencil
Estée Lauder Sumptuous extreme lash multiplying volume mascara
Isadora Eyebrow pencil 32 dark brown
Oriflame Eyebrow kit

Huulet:
IDUN minerals Körsbär

Nappaako värikäs silmämeikki vai suositteko maanläheisempiä sävyjä? :) Aurinkoista viikon jatkoa!



2.8.2015

Smokey-ish

Heippa murut!

Pitkästä aikaa smokey-tyyppistä silmämeikkiä. -ish perässä siksi että kuvia ottaessa taas kaikki värit haalistui ja katosi jonnekin. Auttaiskohan ring light tähän ongelmaan jotenkin? Eilen oli vielä pilvinen ja harmaa päivä, valaistus oli kaikin puolin pielessä mutta semmosta se on - joskus se vaan vastustaa.

No joka tapauksessa, livenä lopputulos oli tumma ja ihan kiva, joten tuupataan nyt tännekin tämäkin meikki. Silmämeikkiin sudin säyjä Maybelline The Nudes paletista. Mahtava paletti kyllä kerta kaikkiaan. Sävyjä on helppo sovitella yhteen ja silmäluomilla käyttäytyvät kuin unelma. Paletin takaa löytyy vielä ohjekuvat mitkä värit sopivat yhteen ja mihin kohtiin niitä sutia. :)

Kajaliksi valitsin huhtikuun Lookfantasticin Beauty Boxista tulleen Inika Certified Organic Eye Liner 05 Black Caviarin. Ja hyvä niin! Kesti vesirajassakin todella hyvin. Ei lähtenyt liukenemaan eikä saanut silmiäni vuotamaan hulluna, kuten välillä on tapana.

Huulille mixasin kahta punaa sekaisin: Dior Serum de Rouge 740 Rosewood & Sisley Phyto lip-twist 1. Näpsäkkä nudesävy siitä syntyi.

Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:
MAC Studio fix fluid NC15
Lily Lolo Finishing powder Flawless silk
The Body Shop lightening touch 01
Make Up Store wonder powder Sinai
Sisleyn L'Orchidée highlighter blush

Silmät:
Maybelline The Nudes paletti
Inika Certified Organic Eye Liner 05 Black Caviar
Sensai mascara 38 (volumising)
Isadora eyebrow pencil 32 dark brown

Huulet:
Dior Serum de Rouge 740 Rosewood
Sisley Phyto lip-twist 1

Rentouttavaa sunnuntaita!


1.8.2015

Viva la Diva Shame on you & pinkki meikki

Leppoisaa lauantaita murut! Ja elokuuta, voi hyvänen aika... Elokuun eka päivä. Huhhuijaa, mihin ihmeeseen aika oikein katoaa!
Viva la Diva Shame on you


Huulipunakokoelmani kasvoi taas yhdellä edellisellä reissullani Kicksiin. Olen kovin tykästynyt näihin Viva la Divan puniin. Seisoskelin pitkän tovin hyllyn edessä pyöritellen punia kätösissäni ja swatchaillen niitä kämmenselkään. Päädyin lopulta tähän kaunokaiseen: 95 Shame on you.

^_^
Sävy on kaunis vanha roosa. Vähän sellainen "your lips but better" -sävy. Ei pomppaa erityisesti esiin, mutta piristää ilmettä ja sopii moneen meikkiin. Koostumus tässä on miellyttävä. Pehmeä, helposti levittyvä ja kosteuttavan tuntuinen. Nämä punathan sisältävät huulia pehmentävää E-vitamiinia. Tuoksuu makean herkulliselle, mutta ei häiritsevän voimakkaasti. Kestää muutaman tunnin hyvänä huulilla (itselläni käytössä Kicksin lip primer huulipunien alla) ennen kuin punaa tarvitsee lisätä. Hinnalla näitä huulipunia ei ole pilattu, 8,80€ ei ole tosiaan paha hinta näin hyvästä punasta! :)

Muu meikki noudattelee söpön tyttömäistä linjaa. Mahdollisimman freshi pohja, pinkkiä ja hennon vaaleanpunaista silmiin ja siinäpä se. :) Täytyisi kyllä huulipunashoppailun sijaan ostaa joku värikäs luomiväripaletti. Tosin, kohtahan se on syksy täällä ja voi taas unohtaa värikkäät meikit. ;)

Meikissä käytetyt tuotteet

Kasvot:
MAC Studio fix fluid NC15
Lily Lolo Finishing powder Flawless silk
The Body Shop lightening touch 01
Make Up Store wonder powder Sinai
Clinique bashful plum

Silmät:
KIKO 03 Bright night lights paletti (pinkki luomivärinappi)
Make Up Store microshadow Nox
Maybelline The Nudes paletti (vaalein mattasävy)
Oriflame the ONE eye liner stylo
Oriflame the ONE volume blast mascara
Isadora eyebrow pencil 32 dark brown

Huulet:
Viva la Diva #95 Shame on you

Aurinkoista viikonloppua!