12.7.2015

2 x liukuväri + jädet & ysäri

Moikka moi murut!

Liukuväri.


Päätin yhdistää tähän yhteen postaukseen kahdet kynsihaaste-kynnet, niin ei tule pelkkiä kynsipostauksia peräkanaa. Ensimmäiset on jäätelökynnet. Alle tein liukuvärin käyttäen kolmea Essie :n lakkaa: Sand tropez, Mint candy apple ja Salt water happy. Lisäsin kerroksen Picture Polish :n Holiday lakkaa.

Leimattuna.
Sitten vain leimaamaan! Jädekuvio on Konadin Charming Nails Q1 laatasta, leimaamiseen käytin Konadin mustaa lakkaa. Ja kyllä, nimettömän tuutti on eri päin kuin muut. Puolustuksekseni on sanottava että väkersin näitä kynsiä itkua pidätellen. Käsi on edelleen kipeä ja niskat solmussa. Yritin saada homman valmiiksi mahdollisimman nopeasti ja noh, näin siinä käy. ;D

Älkäämme unohtako peukkua!
On muuten ihan mielettömän ihana lakka tuo Essie Salt Water Happy. Better Nail Dayn Sissi käytti sitä omissa farkkukynsissään ja kehitin itselleni pakkomielteen saada kyseinen lakka. Samana päivänä se oli kotiutettava - ja hyvä niin. Uniikki ja kaunis sävy!

Picture Polish Holiday. Essie Salt Water Happy,
Mint Candy Apple & Sand Tropez
Konad Charming Nails Q1
Näillä syntyi mukiinmenevät jädekynnet. :) Ja sitten hypätään seuraaviin kynsiin, eli teemana oli Fave Decade = lemppari vuosikymmen. Itselleni se on ysäri ja koitin toteuttaa kynnet ysärin hengen mukaisesti.

Neon lakat = rakkautta!
Alle jälleen liukuväri, tällä kertaa lakkoina toimivat China Glaze lakat Daisy know my name?, Red-y to rave ja Plur-ple. Koska nämä ovat neon lakkoja, lakkasin alle kaksi kerrosta Glitter Gal White Pointer :ia, eli valkoista lakkaa.

Haa, nyt näkyy peukkukin!
Leimasin jälleen Konadin mustalla, kuvio on DRK-C laatasta. Päälle kerros HK Girl top coatia ja valmista...

Sataa sataa ropisee...
...Paitsi että halusin nähdä miten nämä kynnet toimisivat matattuina. Eli vielä kerros mattaavaa päällyslakkaa, OPI Matte top coatia. Ja hyvinhän ne toimi! Tykkään melkeen enemmän näistä mattaisina, kuin kiiltävinä. :)

Glitter Gal White Pointer,
China Glazet Daisy know my name?, Red-y to rave ja Plur-ple
Konad musta, DRK-C laatta
Näillä puolestaan syntyi kuumat ysärikynnet!

Kummat kynnet iski enempi? Vai iskikö kummatkaan? Omiksi lemppareiksi nousi nämä jälkimmäiset mattaisina.

8 kommenttia: